We hebben net het lastige besluit moeten nemen om, gezien de maatregelen, de shows in Elckerlyc en Schuttershof niet door te laten gaan.
Degene die een kaartje hebben besteld bij Elckerlyc krijgen een mailtje dat het geld wordt teruggestort.* Voor de mensen die een kaartje hebben gekocht voor Schuttershof, hierover volgt nog informatie.
We hopen er samen met jullie allemaal toch een mooi feestje van te kunnen maken en zien jullie zondag graag tijdens de intocht van Sinterklaas!
 
*Heb je geen bericht gehad dan kun je je melden bij de bar van Elckerlyc.
 

Intocht!

De Intocht in Esbeek en Hilvarenbeek gaat door! Hierover volgt morgen meer informatie.

Zondag 14 november 2021 komt Sinterklaas met zijn gevolg naar Esbeek en Hilvarenbeek.

Esbeek

Om 10.30 uur vertrekt Sinterklaas met zijn gevolg voor een intocht door Esbeek. De intocht start bij de gymzaal aan de Lowerik. Om 11.00 uur komt Sinterklaas aan bij Schuttershof waar hij welkom zal worden geheten door de burgemeester van Hilvarenbeek. 

De route van de intocht is:

Opstelling en vertrek: Lowerik (gymzaal) – Ten Loke – Lowerik - Bogaard – Klapstaarten – Kerkpad – Dorpsstraat.

Het programma in Esbeek duurt tot 12.00 uur.

Hilvarenbeek

Om 13.15 uur start de intocht van Sinterklaas bij de Hilverstraat in Hilvarenbeek. Om 14.00 uur verwacht Sinterklaas aan te komen op de Vrijthof waar hij ontvangen wordt door de burgemeester van Hilvarenbeek.

 

Opstellen en vertrek: Hilverstraat – Gelderstraat – Diessenseweg – Kokkestraat – Varkensmarkt – Paardenstraat – Vrijthof