Zondag 17 november 2019 komt Sinterklaas met zijn gevolg naar Esbeek en Hilvarenbeek.

Esbeek

Om 10.30 uur vertrekt Sinterklaas met zijn gevolg voor een intocht door Esbeek. De intocht start bij de gymzaal aan de Lowerik. Om 11.00 uur komt Sinterklaas aan bij Schuttershof waar hij welkom zal worden geheten door de burgemeester van Hilvarenbeek. Na de ontvangst is er een voorstelling in de zaal van Schuttershof.  

Ieder kind dat bij de voorstelling van Sinterklaas aanwezig wil zijn heeft een kaartje nodig. Kaartjes zijn te verkrijgen bij de JUMBO aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek de kosten voor een kaartje bedragen € 5,00.

De route van de intocht is:

Opstelling en vertrek: Lowerik (gymzaal) – Ten Loke – Lowerik - Bogaard – Klapstaarten – Kerkpad – Dorpsstraat.

Het programma in Esbeek duurt tot 12.00 uur.

Hilvarenbeek

Om 13.15 uur start de intocht van Sinterklaas bij de Pakjeskamer van de JUMBO aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek. Om 14.00 uur verwacht Sinterklaas aan te komen op de Vrijthof waar hij ontvangen wordt door de burgemeester van Hilvarenbeek.

De route van de intocht is dit jaar iets anders.

Opstellen en vertrek: Hilverstraat – Gelderstraat – Diessenseweg – Kokkestraat – Varkensmarkt – Paardenstraat – Vrijthof

Na de ontvangst op de Vrijthof zijn er twee voorstelling met Sinterklaas en de Pieten in Elckerlyc.‘

Voorstelling 1 start om 14.30 uur. Voorstelling 2 start om 16.00 uur.

Ieder kind dat bij een van de voorstellingen van Sinterklaas aanwezig wil zijn heeft een kaartje nodig. Kaartjes voor beide voorstellingen zijn te verkrijgen bij de JUMBO aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek de kosten voor een kaartje bedragen € 5,00.

Het programma in Hilvarenbeek duurt tot 17.00 uur.